ISPARTA / MERKEZ - İbrahim Şener Anaokulu

İbrahim Şener Anaokulu

Adres
ANADOLU MAH. 4206 SK. IBRAHIM SENER SİTESİ İNRAHİM ŞENER ANAOKULU BLOK NO 12 MERKEZ / ISPARTA
Vizyon
Çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak onların plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama, yorum yaparak kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici öğretmenin ise teşvik edici öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan Türk toplumunun özelliklerine uygun, onların bir sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitimi vermeyi amaçlıyoruz.
Misyon
Okulumuzda çocuklar bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren değerlerimize bağlı doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Okul olarak aile katılımlarını gönülden desteklemekte, ev ziyaretleri ile çocuk aile ikilisinin birlikte öğrenmesine önem vermekteyiz. Kurumumuz okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken ilimizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.
Başarılar
1.2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Bayrak ödülünü almıştır. 2.Tübitak -4004- Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ´Gezici Bilim Şenliği Proje Yarışması´3.sü
Öğretim Şekli :Tam ve Yarım gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.
Velilerimizin kişisel araçlarıyla olmaktadır.
Anadolu Mahallesi 4206 SOK NO:14 ISPARTA/MERKEZ
Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.